Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Zaigraj kviz i osvoji ekskluzivni popust na solarnu elektranu!

Energia naturalis
22.04.2024.
u 16:33

Nikada nije bilo lakše doći do popusta na solarnu elektranu. Energia naturalis, lider na tržištu solarnih elektrana u Hrvatskoj, pokrenula je online kviz „Solarni genijalac“ koji svim natjecateljima donosi priliku da osvoje poseban popust na kupnju solarne elektrane.

Kviz se sastoji od 10 pitanja, a ovisno o broju točnih odgovora, popust iznosi od 100 do 300 eura. Više točnih odgovora, donosi i veći popust. Nova runda kviza objavljivat će se jednom tjedno na internetskoj stranici energianaturalis.hr.

Online kviz prilika je građanima da se informiraju o brojnim prednostima korištenja solarne energije. Solarne elektrane značajno smanjuju iznose na računima za električnu energiju ali i doprinose očuvanju okoliša jer ne ispuštaju emisije stakleničkih plinova. Ujedno, s elektranom na krovu svoje kuće, postajete neovisniji o promjeni cijena električne energije na tržištu, ali i podižete vrijednost svoje nekretnine.

Kroz niz zanimljivih pitanja, kviz će natjecateljima pružiti potrebno znanje kako bi samostalno mogli donijeti informiranu odluku o korištenju besplatne energije „solara“ u svom kućanstvu. A na kraju kviza, ovisno o ostvarenom rezultatu Energia naturalis osigurala je poseban popust u iznosu od 100 do 300 eura kako bi svim natjecateljima olakšala investiciju u solarnu elektranu koja donosi značajne uštede, energetsku neovisnost i održiviju budućnost.

U kvizu mogu sudjelovati i osobe koje nemaju vlastitu nekretninu, jer su popusti prenosivi te igrač koji osvoji popust izabire hoće li ga sam iskoristiti ili će ga nekome pokloniti.

Detaljna pravila sudjelovanja u kvizu možete pogledati na stranici Energia naturalis. Sretno!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije